Colofon

DISCLAIMER

Ondanks zorgvuldige controle van de inhoud aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's zijn uitsluitend de beheerders ervan verantwoordelijk.

WETTELIJKE KENNISGEVING

Choice AG heeft haar webpagina's naar beste weten samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat afzonderlijke webpagina's onvolledig, niet actueel of onjuist zijn. Choice AG en haar medewerkers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie. Prijzen, beschikbaarheid en algemene wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

In het bijzonder aanvaardt Choice AG geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die gebruikers of derden op enigerlei wijze kunnen lijden in verband met het gebruik van het internet en de websites van Choice AG. Choice AG behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de webpagina's op elk gewenst moment te wijzigen.

Jaguar & Land Rover Rent is een mobiliteitsaanbod van Jaguar & Land Rover. Andere producten, diensten, merken en processen die op deze webpagina's worden vermeld, worden beschermd door contracten met de desbetreffende bedrijven en/of door de bedrijven zelf. Zij worden door Choice AG gebruikt bij de uitvoering van haar verschillende diensten. Choice AG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de uitvoering van deze diensten door deze bedrijven.

Choice AG weigert deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure in de zin van de VSBG (wet op de beslechting van consumentengeschillen) en is niet verplicht aan een dergelijke procedure deel te nemen.  Nadere informatie over de wet inzake de beslechting van consumentengeschillen is te vinden op ec.europa.eu/consumers/odr.

 

Jaguar & Land Rover Rent
Choice AG
Thomas-Mann-Straße 16 - 20
90471 Nürnberg

Telefoon: (+32) 0333 133 63 
E-mail: support@rent.jaguarlandrover.be 
Web: rent.jaguarlandrover.be

Raad van bestuur: Antonio Pardo (voorzitter), Bego Jasenac, Hannes Beyer.
Voorzitter van de Raad van Toezicht: Klaus-Jörg Mulfinger
Plaatselijk Gerechtshof Nürnberg
HR nummer 41407
BTW Id. Nr.  DE223237425
Hoofdkantoor van de vennootschap: Nürnberg
Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 5 TMG:Antonio Pardo, Bego Jasenac, Hannes Beyer.